PRODUKTET TONA

Distributor ekskluziv te firmave Froika, Natiris, TheCosmeticRepublic dhe Genove.

SHERBIMET

 • Vizita dermatologjike
 • Vizita venerologjike
 • Ekz. Videodermatoskop
 • Ekz. Llamben e Woodit
 • Patch Test
 • Cryotherapi
 • Trajt. Hyfrecator
 • Trajtime estetike
 • Lazer terapi
 • Trajtim i lekures
 • Trajtim i akneve
 • Peeling
 • Elektroterapi
 • Solar

NA KONTAKTONI