HiPro

KUSH JEMI

Steand eshte distributor ekskluziv per Shqiperine per produketet kozmetike dhe dermatologjike te firmave te njohura si Froika, Natiris, TheCosmeticRepublic dhe Genove.

PRODUKTET TONA

 • Froika
 • Natiris
 • TheCosmeticRepublic
 • Genove

SHERBIMET

 • Vizita dermatologjike
 • Vizita venerologjike
 • Ekz. Videodermatoskop
 • Ekz. Llamben e Woodit
 • Patch Test
 • Cryotherapi
 • Trajt. Hyfrecator
 • Trajtime estetike
 • Lazer terapi
 • Trajtim i lekures
 • Trajtim i akneve
 • Peeling
 • Elektroterapi
 • Solar

Steand eshte distributor ekskluziv per Shqiperine per produketet kozmetike dhe dermatologjike te firmave te njohura si Froika, Natiris, TheCosmeticRepublic dhe Genove.